EKSTRA: Nyt fra Danmarks Jægerforbund: Nye jagttider indstillet

alt text
Jægerforbundets hjemmeside

Velkommen til Danmarks Jægerforbunds Nyhedsbrev

I dag har Vildtforvaltningsrådet offentliggjort deres indstilling til nye jagttider. Det synes vi er så spændende læsning for jægere, at vi har valgt at sende et ekstra nyhedsbrev ud til dig.

Der er i alt blevet indstillet ændringer på 14 arter, som ministeren skal tage stilling til. På ni arter er der indstillet udvidede jagtmuligheder, mens der er fire arter, hvor jagtmulighederne er blevet reduceret pga. tilbagegang i bestandene. Dertil kommer dåvildtet, hvor der er indstillet lokale jagttider.

Det kan du alt sammen blive klogere på i nedenstående nyheder. Du kan også se Claus Lind Christensen forklare ændringerne i små film her på vores Youtube-kanal.

Nye jagttider: Vildtforvaltningsrådet anbefaler mere jagt på 10 arter

Vildtforvaltningsrådet har indsendt sin anbefaling vedrørende nye jagtider til miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen. Rådet anbefaler mere jagt på 10 arter. Jægerforbundets formand kalder indstillingen en sejr for jægerne og for fagligheden. Læs mere24. October 2017


Få overblikket: Alle de indstillede jagttider

Efter en længere proces med både faglighed og holdninger har Vildtforvaltningsrådet nu indsendt deres indstilling til nye jagttider til Miljø- og fødevareministeren. For 14 arter er der flertal i rådet for, at man skruer på jagttiderne, og du kan få overblikket her. Læs mere24. October 2017


alt text

Indsigt, indflydelse og interessefællesskab
medlemsrabatter

Bestil sikkerhedsudstyr

Det koster kun portoen
gruppeforsikring for medlemmer af Danmarks Jægerforbund