Aflysning af “Familiedag ved Pinds Mølle”

Vi må desværre informere om aflysningen af det længe ventede arrangement “Familiedag ved Pinds Mølle.”

På grund af uforudsete omstændigheder, primært mangel på tilstrækkelige tilmeldt, er vi desværre ikke i stand til at gennemføre arrangementet som planlagt.

Vi forstår den skuffelse, dette kan forårsage, og vi deler dine følelser.

Familiedagen ved Pinds Mølle var tænkt som en dag med glæde, latter og mindeværdige oplevelser for dig, din familie og venner i vores forening.

Vi havde lagt en stor indsats i at planlægge et godt program med, hyggelige aktiviteter samt lækker mad.

Det var vores hensigt at skabe en hyggelig og dejlig dag, der ville bringe folk sammen og fremme fællesskabet i vores forening. Men på trods af vores bedste indsats for at promovere begivenheden, levede responsen ikke op til vores forventninger. Vi må dog prøve at se, om vi kan gøre det bedre til næste gang.

Desværre modtog vi kun et begrænset antal tilmeldte, hvilket gjorde det upraktisk at fortsætte begivenheden på en måde, der ville levere den tilsigtede oplevelse til alle deltagere.

Som arrangører tror vi på, at tilbyde en bemærkelsesværdig aktivitet for vores medlemmer, og desværre forhindrede de nuværende omstændigheder os i at gøre det. Vi vil gerne udtrykke vores tak til dem, der har vist interesse og tilmeldte sig Familiedagen ved Pinds Mølle. 

Jeres støtte og entusiasme blev virkelig værdsat, og vi beklager ulejligheden forårsaget af aflysningen. Alle tilmeldte vil få returneret deres betaling og, vi vil straks udbetale til dem, der allerede har betalt for tilmelding. 

Selvom aflysningen af denne begivenhed utvivlsomt er skuffende, er vi fortsat forpligtet til at tjene vores forening med fremtidige aktiviteter, der vil fange og forene os.

Vi vil omhyggeligt gennemgå vores tilgang og tage hensyn til den modtagne feedback for at sikre, at vores fremtidige begivenheder passer bedre til vores medlemmers præferencer og tilgængelighed.

Vi beklager ulejligheden eller skuffelsen forårsaget af denne annullering. Vi sætter pris på din forståelse, og vi ser frem til at bringe dig spændende begivenheder i den nærmeste fremtid.

Hold jer opdateret via vores sociale medier og nyhedsbreve for at modtage opdateringer om kommende aktiviteter og initiativer.

Tak for jeres fortsatte støtte og forståelse. 

Varme hilsner.
Århus Jægerforbund